Cine suntem noi?

Scurtă descriere

PR Office este o companie de relații publice situată în inima Transilvaniei, având o experiență de peste 15 ani în domeniu. Conexiunile noastre la nivel național, dar și experiența pe plan extern ne oferă posibilitatea de a realiza proiecte unice și de standarde optime.

Datorită echipei noastre diversificate avem șansa să oferim cele mai bune soluții de PR pe plan național. Compania noastră se ocupă de o varietate largă de sarcini, precum PR, organizare de evenimente, Social Media, Design, Advertising. Toate aceste activități se realizează prin contribuția fiecărui membru al echipei.

proffice

Misiunea noastră

Oferim fiecărui client al nostru o strategie unică de comunicare, dorind să depășim așteptările clienților noștri. Echipa nostră este întotdeauna atentă la detalii și suntem mereu înțelegători cu necesitățile și nevoile sugerate de către clienți. Credem că ascultând cu atenție ideile clienților și punând întrebările potrivite putem întelege în totalitate țelurile acestora, iar rezultatul nostre vorbesc în numele lor.

Ceea ce ne face pe noi diferiți este dinamica echipei noastre, creativitatea și inovația. Suntem capabili să îți transmitem mesajul sub cea mai bună formă în orice direcție pentru a te face auzit!

Modul nostru de lucru este simplu. Începem prin a face cercetarea necesară și exactă proiectului tău. Muncim din greu, examinăm orice detaliu până la îndeplinirea sarcinilor, iar mai apoi oferim rezultatul. Nu numai că avem idei bune, dar le și implementâm cu succes.

Valorile noastre

  • Echipă tânără
  • Creativitate
  • Originalitate